MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
1. Ziemniaki, batata i marchewkę obrałam i pokroiłam na małe...
fot. Karolina Głogowska

Żółte curry z batatem. Ten prosty przepis może cię zaskoczyć. Tajskie curry zrobisz z łatwo dostępnych składników

Jak przygotować szybkie curry? Krok 1 i 2

1. Ziemniaki, batata i marchewkę obrałam i pokroiłam na małe kawałki. Rozgrzałam na patelni łyżkę oleju kokosowego i szybko obsmażyłam warzywa w wysokiej temperaturze.
2. Kiedy warzywa trochę zmiękły, dodałam pokrojony w plasterki korzeń imbiru oraz paprykę, boczniaki i cukinię. Ponownie podsmażyłam. Warzywa w curry nie powinny być miękkie, ale lekko twardawe i chrupiące.
Krok 3 i 4 na kolejnym zdjęciu galerii.

Zobacz również

Młode talenty Kłosa Budzyń wkraczają na boisko!

Młode talenty Kłosa Budzyń wkraczają na boisko!

Gra świętokrzyska klasa B, grupa 3. Przed nami 19. kolejka [WYNIKI, TABELA]

Gra świętokrzyska klasa B, grupa 3. Przed nami 19. kolejka [WYNIKI, TABELA]

Polecamy

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków

Budowa obwodnicy północnej Stargardu nabiera tempa. Powstaje kilometr nowej drogi

Budowa obwodnicy północnej Stargardu nabiera tempa. Powstaje kilometr nowej drogi

Młode kaczki uratowane na ulicach Stargardu

Młode kaczki uratowane na ulicach Stargardu