2 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Warzywa obierz, umyj, oczyść, przełóż do blaszki, polej...
fot. Anna Daniluk

Domowy pasztet z białej fasoli na kanapki. Sprawdź przepis na wielkanocne śniadanie. Goście będą prosić o dokładkę

Pasztet z białej fasoli. Etap 1

Warzywa obierz, umyj, oczyść, przełóż do blaszki, polej olejem i upiecz w 180° Celsjusza przez 30 minut. Po upieczeniu dodaj 20 g masła do smaku.

Zobacz również

Co w piątkowym Magazynie "Nowości"? Obejrzyj naszą zapowiedź

NOWE
Co w piątkowym Magazynie "Nowości"? Obejrzyj naszą zapowiedź

Zwłoki na wysypisku śmieci w podczęstochowskiej Sobuczynie. Śledczy umarzają sprawę

NOWE
Zwłoki na wysypisku śmieci w podczęstochowskiej Sobuczynie. Śledczy umarzają sprawę

Polecamy

Najlepsza tarta z rabarbarem i bezą. Znika do ostatniego okruszka

Najlepsza tarta z rabarbarem i bezą. Znika do ostatniego okruszka

Rusza zbiórka gratów w Szczecinku. Czas na porządki [mapa]

Rusza zbiórka gratów w Szczecinku. Czas na porządki [mapa]

Loki na skarpetki podbijają sieć. Zobacz, jak łatwo uzyskać piękny skręt

Loki na skarpetki podbijają sieć. Zobacz, jak łatwo uzyskać piękny skręt